Інтернет-магазин дитячих іграшок

Номер оголошення 564502

Опис

надійний інтернет-магазин дитячих товарів «Toysberry», заснований в 2016 році. Сьогодні ми можемо запропонувати все, що потрібно дитині, починаючи з перших місяців життя і до 12 років включно. При цьому ми надаємо кожному клієнту докладні консультації з підбору певних товарів, а також намагаємося утримувати ціни в середньому сегменті, роблячи для вас покупку доступною і прозорою. Наше відмітна перевага - чесне і сумлінне ставлення до кожного покупця. Адже ми зацікавлені в тому, щоб ви стали нашим постійним клієнтом, а також рекомендували наш магазин своїм родичам і друзям.

Тому ми даємо тільки правдиву, перевірену інформацію про товари, а також ретельно тестуємо всі новинки і перевіряємо продукцію перед відправкою. Ще один плюс - стабільність цін. Скільки разів вам доводилося стикатися зі зміною вартості при здійсненні покупок через мережу інтернет? Так ось, в нашому магазині таке неприйнятно! За якою ціною ви замовляєте іграшки, такі суми і будуть проставлені в замовленні! Ось чому за недовгий час свого існування ми встигли заробити собі позитивну репутацію, і дорожимо нею. Наше завдання - зробити все, щоб батьки і діти залишилися задоволені придбанням.

Сайт: https://www.toysberry.com.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Жовті сторінки. Оголошення України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Жовті сторінки. Оголошення України