Номер оголошення 277593

Опис

Універсальна бізнес-система придбання нових та б/у автозапчастин на всі види транспорту ( легкові, буси, вантажні, сільгосптехніка, будівельна техніка, мото, вело, водний транспорт, повітряний) без посередників, від виробника, і найбільших європейських авто розборок.

Автомагазин-Термінал з продажу б/у та нових запчастин, і надання інформаційних послуг в сфері автобізнесу, на сьогоднішній день є одним з найбільш ефективним способом по всьому світу, що робить цей ринок одним з найбільш перспективних для інвестування.

Завдяки нашому досвіду і багаторічній співпраці з заводами-виробниками, наші ціни приваблюють велику кількість покупців, які в подальшому стають постійними клієнтами. В базі даних знаходиться понад 50 млн. найменувань автозапчастин з цінами від виробників світових брендів, а також понад 2000 європейських авторозбірок.

Програма терміналу-автомагазину розроблена провідними європейськими фахівцями в області маркетингу та IT. За допомогою даної програми, покупець всього в кілька кліків зможе придбати потрібний товар або скористатися інформаційною послугою, при цьому не втрачаючи часу і грошових коштів. Ваш пасивний дохід складе від 20000грвн в місяць з одного придбаного терміналу! Вам не потрібно; оренда офісу, магазину, складських приміщень, бухгалтерського обліку, думати про покупку доставці і віку товару.

Термінали працюють 24 години на добу, можуть бути розміщені на АЗС-автозаправних станціях, СТО-станціях техобслуговування, гаражних кооперативах, поштових відділеннях, страхових компаніях, аеропортах і залізничних вокзалах, торгових центрах, супермаркетах та інших місцях з великою прохідністю, що зручно всім автовласникам.

В Call-center нашій компанії працюють кваліфіковані фахівці, які будуть надавати допомогу і супроводжувати клієнта від покупки до доставки товару. Наш Call-center працює в режимі Онлайн 24 години на добу. Власник Автомагазину-терміналу отримує прибуток у вигляді комісії за проведений платіж, продаж запчастин, рекламу та надання інформаційних послуг пов'язаних з транспортом, від загальної суми всіх проведених через термінал платежів.

Головне завдання нашої компанії полягає в тому, щоб клієнт оцінив якість нашої роботи, при цьому не втрачав найдорожчого в житті - часу і грошей. Наша компанія пропонує товар за цінами від виробника з гарантією і якістю, що на сьогоднішній день є великою рідкістю. Тому, ми прийшли до такої ідеї, яку втілили в реальність. Цей бізнес розрахований на багато років і буде актуальне завжди. У нього немає слабких місць. Всі права захищені

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Жовті сторінки. Оголошення Запоріжжя та Запорізької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Жовті сторінки. Оголошення Запоріжжя та Запорізької області