Узаконення незаконних споруд

Номер оголошення 563293

Опис

Більшість власників приватних присадибних ділянок стикаються з проблемою узаконення самовільних будівель. Як правило, це невеликі будівлі господарського призначення, які були зведені в період юридичного хаосу в законодавстві України, тобто з 1991 року по 2011. Однак навіть після затвердження Кабінетом Міністрів України відповідної процедури узаконення не всі власники незаконних споруд легалізували їх. Те ж саме стосується інших об'єктів - громадських будівель, будов і споруд сільськогосподарського призначення, побудованих без отримання дозволу в державних органах влади та подальшої їх реєстрації.

Незаконною будівництвом вважається будівельний об'єкт, зведений самовільно на території, що не відведеній для цієї мети або без затвердженого проекту та відповідного дозволу.

Варто пам'ятати, що таким об'єктом можна розпоряджатися як із законним нерухомим майном. Незаконна споруда, в разі її виявлення, може спричинити такі проблеми як значний штраф або навіть її знесення. Крім того, на неї неможливо оформити право власності, а, отже, і:

• Надіслати в спадщину;

• Продати;

• Подарувати;

• Здати в оренду;

• Обміняти;

• Прописати родичів і свою сім'ю;

• Підключитися до основних комунікацій;

• Використовувати для комерційних цілей.

Компанія «БУД-Проект» допоможе уникнути можливі ризики з узаконенням незаконних споруд і вибере оптимальний шлях для вирішення проблеми.

У разі відсутності будь-яких документів у клієнтів юристи компанії самостійно їх отримають або допоможуть в оформленні. Після отримання повного пакету необхідної документації професійні співробітники компанії «БУД-Проект» приступлять до процедури реєстрації самовільних будівель. При виникненні будь-яких проблем наші юристи готові вирішити їх в судовому порядку, використовуючи свій багаторічний досвід і високу кваліфікацію.

Звертаючись в «БУД-Проект» за юридичними послугами, завжди можна бути впевненим у позитивному результаті вирішення навіть найбільш проблематичних ситуацій!

Консультація безкоштовно за вказаними телефонами

050 845 45 37

068 835 76 77

Дніпро вул. Харківська 5. офіс 12

сайт bud-proekt.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Жовті сторінки. Оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Жовті сторінки. Оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області